Vizsla Draadhaar

Kennel

Get Adobe Flash player

Hoera! Eind 2023 krijgt Nayla haar eerste nestje

In oktober wordt Nayla (Quodijins Noa) gedekt door Dibbe (Quodian’s Ferreira). Ze hebben beiden alle verplichte onderzoeken gehad. De Nederlandse vereniging van Hongaarse staande honden “Vizsla” heeft de geplande dekking goedgekeurd en voldoet daarmee aan het Verenigingsfokreglement. Het wachten is op de komende loopsheid van Nayla.



10e nestje
Sinds 1995 heb ik Vizsla’s en zo nu en dan heb ik er mee gefokt. Alleen als het verantwoord was een nestje te organiseren en als de pups verzekerd zouden zijn van een heel goed huis. Nu is het bijna zover en wil ik mijn 10e nestje laten ontstaan.

De moeder
Nayla is mijn 7e Vizsla. Ze is net als haar moeder bij mij thuis geboren. Haar oma is bij mij gekomen toen ik met pensioen ging, dus alle tijd voor de honden kreeg. Nayla is een enthousiaste hond die graag mee naar buiten gaat. Ze traint lekker mee met de anderen en is ook goed in veldwerk. Haar broer en 2 zusjes trainen enthousiast met hun eigen baasjes op dit speciale onderdeel van de jachtsport en hebben al goede resultaten behaald. 

De aanstaande vader is Dibbe (Quodian’s Ferreira). Dit wordt de eerste keer dat hij nakomelingen krijgt. Hij is een enthousiaste, vrolijke en vriendelijke reu. Hij houdt erg van apporteren. Zoeken naar een verstopte dummy in de tuin of in een bosje vindt hij helemaal geweldig. Al snel had hij zijn eerste echte jachtdiploma, SJP-C. Hij heeft ook diverse malen meegedaan aan een workshop veldwerk en daarbij bleek hij goede aanleg te hebben. Hij is een lieve, knuffelige huishond.



Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ook de Facebookpagina voor foto’s en filmpjes van Nayla en andere Vizla’s. Heeft u belangstelling voor een pup of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.