Vizsla Draadhaar

Kennel

Get Adobe Flash player

Faryn

Faryn

Geboren uit het eerste nest van Ghitta, op 24 maart 2014.


Stamboom gegevens:

Faryn:              Quodijin’s Faryn

Geboren:          24-03-2014

Vader:              Fürdöházi Lármá

Moeder:            Mezöföldi Kajtató Borostyán

Fokker:            J. Jonkers Both

NHSB:              2959635

Chipnr:             528140000571383

 

Faryn heeft een kort leven gehad. Toch heeft ze ons twee keer een nestje gegeven. Van beide nestjes zijn de pups voorspoedig opgegroeid dankzij haar goede zorgen. Zelf was ze een rustige, bedachtzame hond en een heel goede moeder. Ze was een goede jachthond met diverse diploma’s. Ze heeft echter nooit in de praktijk gejaagd, maar dat is ook niet onze bedoeling geweest. Na haar zesde verjaardag bleek ze botkanker aan haar knie te hebben. Dat was onbehandelbaar en daarom hebben we haar meteen laten inslapen.

Quodian's Jarda

Jarda

NHSB 2125034
Geboren op 19/4/2002
Chipnummer 528140001164816
Vader: Fûrdöházi Athos
Moeder: Quodian's Esprit

Jarda was ons tweede teefje, ze heeft een fijn, maar jammer genoeg wat te kort leven gehad.

Een lievere en rustiger hond dan zij bestaat er denk ik niet. Alle aandacht die ze kreeg, daar genoot ze met volle teugen van. Het lukte haar dan ook regelmatig toch voorzichtig bij een van ons op schoot te klimmen om daar dan stilletjes te blijven liggen.

Voor haar pups was ze een geweldige en vooral geduldige moeder. Al haar pups zijn probleemloos geboren en groot geworden.

We zullen nog heel lang aan haar denken! 

jarda memoriam

Afscheid van Jody

jody_in_memoriam

We hebben onze Jody moeten laten inslapen.
Ze was onze eerste Vizsla.
We zullen haar nooit vergeten!

Jinke, Bart, Richard en Alwin

Lees meer: Afscheid van Jody

Afscheid van Gentle

gentle_tekeningMet pijn in ons hart
laten wij u weten dat

Gentle

op 23 januari 2007
is ingeslapen

Bart
Jinke
Richard

Gentle's officiële naam was Ragnolds a Quodian's Fiu'. Hij werd geboren op 11-10-1998 bij mevrouw Wellstead in Engeland. Met een leeftijd van zeven weken kwam hij bij ons wonen. Tussendoor heeft hij voor een periode van 9 maanden bij Lies gelogeerd, terwijl hier zijn dochter te gast was. Voor ons was Gentle de liefste hond die men zich kan voorstellen. Hij was een geweldig visitekaartje voor zijn ras en deed zijn roepnaam eer aan. Over de vier nesten die hier geboren zijn, heeft hij ' gevaderd'. Altijd zonder mokken, ook als ze hem tot vervelens toe lastig vielen. Gentle vond altijd alles prima.

Knuffels en een tennisbal gooien, daarmee deed je hem het meeste plezier. Ook bezoekers begroette hij letterlijk met open armen.